Bön alltid på programmet!

Klicka på respektive veckodag för att se vad som gäller för just den dagen 😃

Samling för alla som vill i Källan Secondhand kl. 19.00 för gemensam bön.

Samling för alla som vill i Öppet Hus kl. 19.00 för gemensam bön.

Samling för alla som vill i Öppet Hus kl. 19.00 för gemensam bön. Under onsdagsbönen finns också församlingens pastor Mikael Hansson med och leder.

Samling för alla som vill i gamla Elimkyrkan kl. 19.00 för gemensam bön.

Utöver dessa samlingar träffas församlingens hemgrupper i hemmen vid olika dagar/tider under veckan. Vill du också vara med i en hemgrupp? Kontakta Ante Sved, tel 072-513 53 00.

Kalender frikyrkan Siljansnäs

Här nedan visas kalendern för vår verksamhet. Den uppdateras löpande på grund av såväl tillägg som ändringar som oundvikligen sker, så ta för vana att titta in här kontinuerligt.

Vill också upplysa om att du har flera olika möjligheter att ställa in kalendern på det sätt du önskar. Grunden är ”Lista” där alla kalenderhändelser visas i kronologisk ordning. Du kan välja att få en månadsvy eller varför inte en anslagstavla! Du kan också söka på evenemang eller filtrera genom att klicka på hashtaggarna nedanför varje event. Om du klickar på en hashtagg så kommer du få en vy med samtliga event som har just den hashtaggen.

Vill du ha något inlagt eller ser du att något saknas, kontakta Webmaster